The Future Starts Here
Meny
Meny

Ekonomi

Vi har flera olika avdelningar som arbetar med Ekonomi. De arbetar med att skapa så bra insyn i verksamheten som möjligt, samtidigt som de säkrar flöden av transaktioner för att bygga långsiktiga och starka relationer med alla våra kunder.

Som redovisningsekonom hos oss ges du möjlighet att arbeta i en unik roll med kombinationen traditionellt redovisningsarbete såsom att upprätta månads- och årsbokslut och med fokus på utveckling och specialisering genom att medverka i interna projekt och implementera av nya regelverk.

Ekonomiassistenterna hanterar samtliga in- och utbetalningar och säkerställer flödet av transaktioner. De agerar support till företaget och ger stöd i utredningar i samband med kontoavstämningar.

Våra Controllers arbetar med att hjälpa styrelsen och ledningen med att upprätthålla ekonomiska planer samt analysera och rapportera om verkligt utfall. De säkerställer att företaget har tillräckligt med kapital och likviditet samt skapar prognoser, analyser och rapporter om företagets resultat och avvikelser gällande budget och prognoser. De analyserar utfall mot prognos och budget avseende finansiellt resultat, volymer och personella resurser.

Är du noggrann, analytisk och kan på ett kreativ sätt lösa problem? Då är du välkommen att söka lediga tjänster inom ekonomi!