The Future Starts Here
Meny
Meny

Kundtjänst

Vi har flera olika avdelningar inom kundtjänstområdet, grupperade utifrån vilken kund de arbetar mot, exempelvis företag, återförsäljare och privatpersoner. Vi har även en specifik grupp medarbetare som arbetar med att ge råd och stöd till kunder och återförsäljare kring våra serviceavtal.

En avdelning inom kundtjänst som har vuxit hos oss de senaste åren är Fleet. Här arbetar drivna och kundfokuserade handläggare med service och administration åt våra företagskunder som har fler än 10 bilar. Vår kundtjänstavdelning utvecklas också inom området Remarketing, detta utifrån att vi får tillbaka allt fler begagnade bilar som vi behöver sälja vidare.

Inom kundtjänst arbetar handläggare som har förmåga att lösa problem och hantera snabba förändringar. Eftersom vi arbetar med människor är varje samtal med en kund unikt och gör att du lär dig mycket, såväl personligt som professionellt. Just nu är i en spännande utvecklingsfas med fokus digitala lösningar, där du kan få vara med och påverka.

Välkommen att söka lediga tjänster på våra olika kundtjänstavdelningar om du upplever att daglig kundkontakt är din drivkraft i arbetet!